Schenk pure verwennerij...

Tijdens de feestdagen schenkt Nobelle met je mee. Kies uit onderstaande cadeau-arrangementen en je krijgt er een extra behandeling of product gratis bovenop! 
Bestel onmiddellijk telefonisch via +32 (0)473 502 167 of spring even binnen. 
1) Spa luxe pedicure (60 min.) - € 44

Wintervoetjes verdwijnen als sneeuw voor de zon… Dit pakketje zorgt namelijk voor blijvende zachtheid, ook bij je thuis!

Ontspannende behandeling met als resultaat eeltvrije, poezelige voetjes en mooi verzorgde teennagels. In dit pakket krijg je naast de behandeling ook een professionele voetvijl! Zo kan je thuis de verwennerij verder zetten.

Nobelle geeft gratis: Voedende, verfrissende voetcrème (75 ml) t.w.v. € 9 op basis van rozemarijn en dennenextracten dat de doorbloeding stimuleert.

---

2) Coup d’eclat (90 min.) - € 60

Relaxerende en hydraterende gelaatsverzorging. Deze behandeling met verjongende ingrediënten wordt volledig afgestemd op het huidtype. Bye bye, winterdip!

Een thermisch algenmasker en hoog geconcentreerd vitaminecomplex zorgen onder andere voor ontgifting, reininging en herstelling. Bovendien stimuleert dit de doorbloeding voor een heldere, egale teint. Het frisse alginaatmasker als afsluiter werkt kalmerend, liftend en verstrakkend.

Nobelle geeft gratis: een mini manicure t.w.v. € 13,50

---

3) Cocooning arrangement (120 min.) - € 78

Verwennerij pur sang. Twee uur lang genieten voor lichaam en geest.

Een warm kruidenvoetbad, ontspannende rugmassage, antistress-gelaatsverzorging en voetpakking met voetmassage. Ontspan en kom helemaal tot rust. 

Nobelle geeft gratis: een luxe pedicure t.w.v. € 20

---

Liever een ander budget? Schenk eens een verwenbon. Hiermee scoor je ongetwijfeld bij iedereen: je partner, vriend, vriendin, collega of familielid!


Bovenstaande cadeau-arrangementen zijn bestelbaar tot en met 31/12/2015 en zijn een jaar geldig. Neem telefonisch contact op via +32 (0)473 502 167 of spring even binnen!