Maak je klaar voor de zomer


Zonnen is fijn! Het pept je op, je wordt er helemaal zen van én je krijgt een mooi kleurtje. Maar er is ook een keerzijde aan de medaille. Die zalige zonnestralen kunnen ernstige schade veroorzaken. Ga er dus vooral voorzichtig en verantwoord mee om. Nobelle helpt je alvast een handje...

Verantwoord zonnen begint al vóór dat je huid het eerste streepje zon gezien heeft. Nu dus! Het is namelijk belangrijk je huid optimaal voor te bereiden. Met de Liposome Multi Active Solarium of de Skinident Sun Solarium Vitamin van Dr. Baumann, prepareer je je huid tot weken van tevoren optimaal op de zonintensiteit van de zomer. Beide producten bevatten verzorgende ingrediënten die je huid in topvorm brengen:
  • Vitamine E wordt opgeslagen in je huid en zorgt ervoor dat je minder snel gaat verbranden;
  • Betacaroteen stimuleert de melanine-aanmaak, met andere woorden: je bruint sneller en egaler;
  • Meervoudige liposomen zorgen ervoor dat bovenstaande voedingsstoffen optimaal worden opgenomen in de huid. 

Het is dus vanzelfsprekend dat elk type huid hier baat bij heeft. Maar wie last heeft van zonneallergie of snel verbrandt, raden we deze behandeling zéker aan. Een voorbereide huid, is een gezondere huid! 

Meer weten? Geef even een seintje via info@nobelle.be of op +32 (0)473 502 167. Vermeld zeker wanneer je wenst langs te komen, zodat we je vlot kunnen verder helpen.