Voor de allerliefste mama

Op 8 mei is het alweer moederdag. Hét ideale moment om de allerliefste mama eens heerlijk in de watten te laten leggen bij Nobelle. Zo schenk je haar ontspanning, verzorging en 'me-time'! Inspiratie nodig? Ontdek onze superscherpe moederdagacties:


Make-up met advies incl. hydration spray 

Je mama staat centraal tijdens een heerlijk ontspannend uurtje waarbij ze wordt opgemaakt met de zuivere, minerale producten van Jane Iredale. Op basis van haar huidtype en gelaatstrekken krijgt ze intussen persoonlijk advies en beantwoorden we al haar beauty-vragen. Van subtiele tips over vlekjes wegwerken of ogen groter laten lijken, tot advies voor haar complete look.

De Jane Iredale hydration spray is voor elke look een must-have. Het is een vitamineboost voor de huid die ook de make-up fixeert. En daar zijn héél veel redenen voor: de natuurlijke ingrediënten kalmeren en verzorgen de huid, regelen het pH-gehalte en nog veel meer. Bij dit arrangement krijgt ze deze heerlijke geurende, onmisbare spray (90ml) mee naar huis!

Prijs verwenpakket: € 49,90
Jouw voordeel: € 7,60 (normale prijs: € 57,50)

Environ Vital Gelaatsverzorging incl. mini manicure met lakken

Deze doeltreffende behandeling met producten van het topmerk Environ combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. De huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. Tijdens deze behandeling wordt je mama onder andere verwend met een reiniging, micro-exfoliërend masker en een massage met vitaminecocktail.

Intussen worden haar handen in de watten gelegd: de nagels worden geknipt en in model gevijld, gepolierd en gelakt. Za-lig!

Prijs verwenpakket: € 69,90
Jouw voordeel: € 15 (normale prijs: € 84,90)


Liever een ander budget? 

Kies dan voor een verwenbon. Zo bepaal jij het bedrag, en zij haar verwennerij!


Laat moederdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Omdat ze er altijd voor je is. Omdat ze steeds klaar staat met raad en daad. Omdat zij jouw onoverwinnelijke rots in de branding is. 


Meer weten? Geef even een seintje via info@nobelle.be of op +32 (0)473 502 167. Vermeld zeker wanneer je wenst langs te komen, zodat we je vlot kunnen verder helpen. 
Acties geldig tot en met 9 mei 2016. Zo lang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere kortingen.