Tip: Eenvoudige instant glow met ijsblokjes

Als instant wake-upmiddel of om het epileren van je wenkbrauwen minder pijnlijk te maken - ijsblokjes hebben we allemaal al wel eens gebruikt in de badkamer. Maar wist je dat je met zo'n eenvoudig klontje ijs nog meerdere kanten uit kunt?

Hoezo?
IJs zorgt ervoor dat de bloedvaatjes in de huid samentrekken. Je lichaam reageert hierop door een grotere stroom warm bloed naar dit gebied te sturen. Hierdoor krijgt je huid een mooie, natuurlijke ‘glow’. Ideaal als voorbereiding op een avondje uit! 


Aan de slag
Opgelet: als je de ijsklontjes net uit de vriezer hebt gehaald, doe je ze best eerst even in een washandje. Anders plakt het klontje aan je huid. Houd het washandje eerst tegen je wallen. De koude zorgt ervoor dat de zwelling verdwijnt en je wallen dus minder zichtbaar worden.

Zijn de ijsklontjes al wat gesmolten? Dan kan je ze direct op de huid gebruiken. Masseer het klontje over heel je gezicht. Last van puistjes? Houd het ijsklontje dan wat langer tegen de probleemzone, dan verdwijnt de zwelling en de roodheid. 

De afwerking 
Na de verfrissende behandeling, breng je je huid best helemaal in balans met kwaliteitsvolle producten die afgestemd zijn op jouw huidtype. Nobelle is gespecialiseerd in huidverbetering met natuurlijke merken als Dr. Baumann en Environ, die ook werkelijk doen wat er beloofd wordt. Contacteer ons voor een analyse via info@nobelle.be of telefonisch op +32 473.502.167