Tantasia zelfbruiner: tint today, tan tomorrow

Met deze typisch Belgische zomer krijg je niet de kans om je vakantie-glow te onderhouden... Daarom zetten we de Jane Iredale Tantasia zelfbruiner graag in de kijker:


Tantasia is geschikt voor lichaam en gezicht en bevat fijne, verzorgende ingrediënten waardoor de huid gaat stralen. Deze zelfbruiner geeft snel resultaat met een natuurlijke kleur die ook geschikt is voor bleke huidjes. Bovendien bevat hij een directe kleur, erg handig om goed uit te smeren. Zo zie je precies waar je wel en niet egaal hebt gesmeerd. Bovendien zie je al meteen een kleurverschil op je huid! De teint blijft lang aanwezig en vervaagt subtiel. De citrusgeur zorgt voor een heerlijk fris en zomers gevoel, waardoor Tantasia absoluut een plekje in jouw badkamer verdient! 

Ingrediënten 
Acetyltyrosine en monnikspeper zorgen voor de aanmaak van melanine in de huid. Daarnaast ondersteunen deze ingrediënten ook nog eens het natuurlijke beschermingsmechanisme van je huid tegen UV-stralen. Kopergluconaat (een enzymatische bioactivator) is een extra bron van tyrosine die zorgt voor een egale teint. Tot slot verzachten tarweproteïnen de huid en houden de vochtbalans op peil.

Onze tips: 
- Gebruik hem net na het douchen (ideaal = een dag na het scrubben) en smeer je niet eerst in met een bodylotion. Tantasia heeft sowieso al een vochtinbrengende functie én werkt het best op zuivere benen voor een streepvrij resultaat. Wel nog even wachten voor je je kleren aantrekt! 
- Tantasia bevat geen ingrediënten die beschermen tegen de zon! Breng je nodige bescherming dus aan na het zelfbruinen. 
- Wil je de zelfbruiner liever niet aanbrengen met blote handen? Probeer de Magic Mitt

Jane Iredale Tantasia: € 39,00 - 124 ml
Jane Iredale Magic Mitt: € 17,00

Meer weten? Geef even een seintje via info@nobelle.be of op +32 (0)473 502 167. Vermeld zeker wanneer je wenst langs te komen, zodat we je vlot kunnen verder helpen.