Wil jij ook een gratis gelaatsverzorging t.w.v. € 63?

Heeft jouw gelaat een winterdip? Of eerder nood aan reiniging of versteviging na de feesten? Dan is nú het moment om jouw "me-time" vast te leggen!

Waarom? Januari = feestmaand bij Nobelle, en de derde verjaardagsweek staat helemaal in het teken van gelaatsverzorging. Als je een Environ-pakket (zoals hieronder beschreven) aankoopt tussen 19 en 25 januari, krijg je een gratis gelaatsverzorging t.w.v. €63 !Het (start)-pakket van Environ bestaat uit:

  • 1x Environ reinigingsproduct naar keuze 
  • 1x Environ tonic naar keuze 
  • 1x Environ dagcrème naar keuze 
  • 1x Environ nachtcrème naar keuze 

Geen idee wat te kiezen? Op basis van een professionele analyse stemmen we alle behandelingen en producten af op jouw huidtype. Zo pakken we eventuele probleemzones efficiënt aan en verbetert je huid op een duurzame manier.

Waarom Environ? Het merk creëert huidverzorging op basis van wetenschappelijk gefundeerde en geavanceerde technologieën, voor elk huidtype, elke huidskleur, mannen of vrouwen, jong en oud. De Environ-producten zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid en littekens.

Wil je graag reserveren of heb je vragen? Contacteer ons via info@nobelle.be of op +32 (0)473 502 167. 

Actie enkel geldig van 19/01/2017 t.e.m. 25/01/2017. 1 gratis gelaatsverzorging per persoon.