top of page

Maak Een Afspraak Online

Spmu Eyeliners

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner dankzij de nieuwe semipermanente make-up techniek voor eyeliner & designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald.

 
Deepliner
Een deepliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Dit zie je niet als je ogen gesloten zijn. Dit is geschikt voor dames die niet veel make-up dragen en toch een frisse look willen verkrijgen.
Eyeliner
Een eyeliner is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt. Deze is wat dikker en opvallender dan de deepliner. 
Designliner (met wing)
Dit is een gewone eyeliner, maar met een langer staartje achteraan. dit geeft een liftend effect aan de ogen. Deze techniek wordt afgeraden bij vrouwen met hangende oogleden of een zeer dunne huid.
Shadowliner
Deze wordt met een schaduw effect in een ombre vorm aan de uiteinden, om het effect te verdubbelen. Dit is geschikt voor dames die dagelijks wat fellere make-up gewoon zijn. Deze techniek wordt afgeraden bij vrouwen met hangende oogleden of een zeer dunne huid. 
eyeliner makeup
Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Na de eerste sessie vervaagd de kleur tot 70%. Na een bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling. 
 
Hoe verloopt het genezingsproces?

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: kans op vervaging

Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien

Dag 29-35: licht kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar

Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat

Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

 
Hoelang gaat de behandeling mee?

Vette tot normale huid: 12-14 maanden

Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Vanaf 24 maanden geldt de volle prijs

bottom of page