top of page

Maak Een Afspraak Online

Gelpolish

Het lakken van je nagels is een kunst op zich. Hoe mooi ze er ook uitzien direct na het lakken, ze lijken altijd binnen een paar dagen alweer te beschadigen of te ‘chippen’. Gelukkig zijn deze problemen voorgoed verleden tijd.

 

Gelpolish is een beschermende gel die wordt uitgehard onder uv-licht. Het resultaat: glanzende, sterke nagels die tot wel 2 weken perfect en onbeschadigd blijven.

Iedere vrouw kent het gevoel. Je hebt je nagels gelakt en gaat net iets te snel weer aan de slag. Het gevolg; lelijke plekken of compleet verwoeste nagellak. Of nog erger, je ziet dat je nagellak binnen twee dagen al begint los te laten. De oplossing voor deze problemen is nabij. Gelpolish is een goede vervanging voor je normale nagellak, of je nu gaat trouwen, op vakantie gaat of wanneer je gewoon een druk en actief leven hebt.

Na je gelpolish manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gelpolish  ‘chipt’ en beschadigd niet zoals gewone lak zodat hij na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen. 

17866133995624053.jpg
bottom of page