top of page

Maak Een Afspraak Online

Henna brows

Wenkbrauwen met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing. Henna is een plantaardig natuurproduct dat ideaal is om de huid en de haren onbeschadigd mee te verven.

 

Henna brows is een andere methode dan gewoon verven, omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Het resultaat is altijd mooier in combinatie met threading. Deze zit in de prijs inbegrepen. Je hoeft dus zelf niet vooraf te epileren.

Je kan kiezen tussen lichtbruin, middenbruin, donkerbruin en zwart. De kleurkeuze is redelijk uitgebreid en kan altijd aangepast worden naar voorkeur.

17858576125975874.jpg
bottom of page