Lingerie Model

Maak Een Afspraak Online

Huidverbetering - Huidverjonging

Behandelingen

Gelaatsverzorging

Meet My Skin


De "Meet my skin" behandeling is de perfecte kennismakingsbehandeling.
Tijdens deze behandeling gaan we kijken hoe de huid er echt aan toe is, u krijgt advies op maat welke behandelingen en producten het beste bij u passen. Daarna gaan we een gepaste behandeling meteen uitvoeren en krijgt u producten mee naar huis voor 7 a 14 dagen. Zo kan u het instituut, de behandelingen en de producten leren kennen. Als nieuwe klant is het ook heel moeilijk om te weten welke behandeling het beste bij u past, daarom is dit de perfecte start voor elke huid en elk huidprobleem.
Mini Gelaatsverzorging


Gelaatsbehandeling in het versnelt, hierbij wordt alles gedaan zoals bij de andere behandelingen, maar zonder het epileren van de wenkbrauwen en zonder de massage. Ideaal voor mensen die huidverbetering willen toepassen maar geen tijd hiervoor hebben, want deze behandeling duurt maar 30min. Ook is deze behandeling ideaal voor jongeren!
Classic Gelaatsverzorging


Huid verbeterende gelaatsverzorging, aangepast aan uw huid.
​Om het resultaat te optimaliseren wordt er uit de verschillende productlijnen een juiste combinatie samengesteld. Zo kunnen we alle problemen tegengaan in plaats van maar 1 probleem.
Deluxe Gelaatsverzorging


Huid verbeterende gelaatsverzorging, aangepast aan uw huid. Inclusief extra diepte reiniging en een luxe masker om af te sluiten. Om het resultaat te optimaliseren wordt er uit de verschillende productlijnen een juiste combinatie samengesteld, zo kunnen we alle problemen tegengaan in plaats van maar 1 probleem.
O2 Zuurstof behandeling


Deze behandeling transporteert zuurstof in de huid waardoor je cellen voorzien worden van zuurstof, je krijgt een liftend effect, een frisse, egale en stralende huid!
Deze behandeling is ideaal voor bruidjes, zwangere vrouwen, vrouwen met een donkere huid, doffe huid of ter afwisseling van uw behandeling.
Supplement Microdermabrasie


Wilt u graag uw huid dieper reinigen dan we kunnen verkrijgen bij een gelaatsverzorging, dan kan u ervoor kiezen om microdermabrasie toe te voegen aan de behandeling. Hierdoor gaan we de huid extra diep reinigen en kan de huid daarna de werkstoffen veel beter opnemen.
Supplement I Mask


Laat je gelaatsverzorging naar een hoger niveau brengen door het i mask toe te voegen aan je behandeling, het gaat verkoelen, verzachten en is een puur genot. Dit vliesmaker hebben we in 2 versies: Anti aging & Hydratatie.

Peelings

Chemische Peeling


De Image Skincare peelings werken op je diepere, levende huidlaag, waardoor de cel structuur van je huid wordt verbeterd. Om de huid optimaal te kunnen behandelen raden we aan om een kuur van 6 behandelingen te nemen, zo kunnen we de zuren opbouwen hierdoor zal de huid hier niet van schrikken en krijgen we een nog mooier resultaat. Tijdens een kuur doen we een behandeling om de 14 dagen, dit is uiteraard niet verplicht.

Bij deze behandelingen raden we aan om de juiste thuis producten aan te schaffen, zo zijn de resultaten mooier en kunnen we de huid ook gaan beschermen tegen invloeden van buitenaf.

​Bij een chemische peeling denken we al snel aan chemische producten, maar niets is minder waar.
Een chemische peeling is een liquide product waardoor het chemisch genoemd wordt. Het zijn dus allemaal goede, natuurlijke en niet schadelijke producten die een fantastisch resultaat bezorgen!
Level 1 Peeling


Een eerste kennismaking met zuren, waardoor we de huid optimaal gaan verbeteren.
We kunnen tijdens deze behandeling de huid gaan kalmeren, hydrateren, verfrissen, egaliseren en werkt perfect bij beginnende acné. Deze behandeling is een enzymatische peeling of een fruitzuur peeling en mag bij zwangere vrouwen gebruikt worden of vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet pijnlijk.
Level 2 Peeling


Nadat we een eerste kennismaking maakte met zuren, kunnen we een stapje verder gaan.
Voor mensen met huidproblemen of een verstoorde huid is een level 2 peeling nodig, deze zuren zijn iets hoger in percentage en gaan de huid nog beter gaan verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor Rosacea, een gedehydrateerde huid, pigmentatie, oppervlakkige problemen, vale huid, acné problemen, acné littekens en voor een vette huid. Deze behandeling is met melkzuur, kojiczuur, salicylzuur of Glycolzuur en mag NIET uitgevoerd worden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet pijnlijk, een lichte tinteling kan waargenomen worden.
Level 3 Peeling


Wanneer we de level 2 peeling hebben opgebouwd en uw huid diep liggende problemen heeft kunnen we overgaan naar een level 3 peeling. Tijdens deze peeling zullen we Retinol (Vitamine a) gebruiken, en vaak gecombineerd met glycolzuur. Deze behandeling is ideaal voor volwassenen acné, grove porieën, rimpels en pigmentatie. Deze behandeling mag NIET uitgevoerd worden bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De behandeling is niet pijnlijk, maar u zal wel tintelingen ervaren. Bij deze peeling zal u meestal vervellen, wanneer de oude huid weg is, zal u onmiddellijk resultaat zien. (vaak vinden mensen vervellen eng, maar eigenlijk is dat een goed teken)
Going Beyond Peeling


Tijdens deze Peeling werken we met 4 lagen, hierdoor kunnen we verschillende huidproblemen in 1 behandeling aanpakken. Deze behandeling is ideaal voor alle huidproblemen! Voor deze behandeling zal altijd een level 1 peeling plaatsvinden, hierna moet de huid 14 dagen rusten en kunnen we deze behandeling uitvoeren.

Microneedling

Microneedling


Microneedling is een van de beste manieren om huidverbetering te verkrijgen. Doordat we de huid zichzelf gaan laten vernieuwen in combinatie met goede serums diep in de huid te transporteren verkrijgen we fantastische resultaten.
Wat doet Microneedling?


Er worden kleine verticale kanaaltjes in de huid gemaakt, deze zijn niet zichtbaar maar verwonden de huid net genoeg om ze te prikkelen zodat diep in de huid het herstelproces in werking komt. Doordat deze kanaaltjes aanwezig zijn, kunnen vitamine serums nu veel dieper de huid in, waardoor je diep in de huid problemen kan gaan aanpakken.
Wat kunnen we behandelen?


- Grove porieën verkleinen
- Acne littekens, rimpels, pigmentatie, striemen en algemene littekens verminderen
- Dikke, grove of slappe huidstructuur aan te pakken
- Verkrijgen van een egale stralende huid
Hoeveel behandelingen zijn aangeraden?


Afhankelijk van het probleem en het gewenste resultaat zal er 6-8 behandelingen nodig zijn, met telkens 4 weken tussen. Iedere sessie zal vooruitgang geven, maar door in kuurverband te werken kunnen we een betere, diepere en snellere vooruitgang verkrijgen. Daarna raden we 4 x per jaar een onderhoud behandeling aan. Om het resultaat extra te versterken raden wij aan met onze hoogwaardige producten thuis aan de slag te gaan, zo zal het resultaat sneller en beter zijn!
Wanneer mag ik GEEN behandeling?


Bij Actieve acne, koortslip, huidirritatie, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, diabetes, bloedverdunners en vitamine A medicatie van de arts kan de behandeling met de dermapen niet worden uitgevoerd.

BB Glow

BB Glow


Hierdoor gaan we de huid extra diep reinigen en kan de huid daarna de werkstoffen veel beter opnemen. Dankzij het Meso white serum van Dermedics kunnen we onmiddellijk op een veilige manier een egale en stralende huid verkrijgen. De behandeling is geschikt voor alle huidskleuren, alsook voor mannen.
Waarmee onderscheid de BB glow van Dermedics zich?


Het Meso white serum van Dermedics is als enige geproduceerd en goedgekeurd in Europa, het maakt geen gebruik van pigmentatie en is daardoor veilig. Er kunnen dus geen verkleuringen optreden na enkele maanden, wat bij andere merken vaak wel het geval is aangezien hier ijzeroxide inzit. Ijzeroxide reageert op uv stralen en gaat daardoor verkleuren! Het serum van Dermedics bevat geen chemische stoffen en is plantaardig.
Wat kunnen we behandelen


- Couperose, doffe huidskleur, oneffen teint, pigmentatie, verkleuringen, zwangerschapsmasker
- Rimpels en fijne lijntjes, huidbeschadiging van Acné, roodheden
- Open Poriën, dehydratatie, huidverslapping
Hoe werkt de behandeling?


We reinigen de huid grondig d.m.v een enzymatische peeling, hierna gaan we het Meso white serum in needlen met nanonaaldjes. Deze zijn niet pijnlijk aangezien ze maar 0.15mm lang zijn, net genoeg om op de juiste plaats in de huid te komen. Hierna wordt er een booster aangebracht die het resultaat zal versterken, gevolgd door een verfrissend masker.

In het serum zit ook hyaluronzuur en huidverbeterende antioxidanten, hierdoor krijgt u niet alleen een mooie egale teint maar gaat de huid ook verbeteren tot 6 weken na de behandeling. De rimpels zullen aangepakt worden, huidverslapping wordt tegengegaan, het werkt ontstekingsremmend en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.
Hoeveel behandelingen zijn aangeraden?


De behandeling doet u best in kuurvorm, ideaal zijn 5 a 6 behandelingen met een tussenpozen van 7 - 14 dagen. Het effect zal dan maanden tot wel een jaar goed kunnen blijven indien u af en toe een opfrisbeurt laat doen.
Waarmee moet ik rekening houden?


- De behandeling heeft een beter effect indien u een goede na verzorging doet, deze kan u aankopen in het salon.
- De eerste 5 uur na de behandeling mag er geen contact zijn met water
- 5 uur voor de behandeling mag er geen alcohol gedronken worden
- Hoe meer sessies u toepast, hoe beter en langduriger het effect zal blijven
- U mag de behandeling niet laten uitvoeren wanneer u chemo krijgt, cortisone neemt, acné hebt, acné medicatie neemt, zwanger bent, borstvoeding geeft of bloedstollingsproblemen hebt.

Microdermabrassie

Microdermabrasie


Hebt u altijd al gedroomd van een stralende huid, die glad, soepel en fris aanvoelt? Dan is Microdermabrasie zeker een oplossing voor u! Al na 1 behandeling voelt en ziet u resultaat.
Wat Doet Microdermabrasie?


Met behulp van een mondstuk waar diamant deeltjes aan bevestigd zijn gaat de microdermabrasie vacuüm trekken, hierdoor gaan we de dode huidcellen op een zachte en veilige manier verwijderen.
Deze methode wordt ook wel een mechanische peeling genoemd en is 100% veilig! De behandeling verstevigt het bindweefsel en stimuleert het aanmaken van nieuwe cellen, de productie van collageen en elastine neemt toe en de doorbloeding verbetert waardoor de huid gladder aanvoelt en er frisser uitziet. Na de behandeling is de huid perfect voorbereid om werkstoffen op te nemen, daarom is het aangeraden om goede producten met een hoge percentage werkstof te gaan gebruiken. Tijdens de behandeling behandelen we steeds het gelaat + de hals, indien gewenst kan u de decolleté bijboeken.

Tip: Voor een nog beter resultaat raden we aan om de combinatie van Microdermabrasie en Naaldloze Mesotherapie te gebruiken! Zodat we de hoge percentage werkstoffen diep de huid kunnen inbrengen, wanneer de huid open staat.
Wat kunnen we behandelen


- Fijne rimpels, onzuivere huid, pigmentatie en acne littekens
- Dikke, grove of slappe huidstructuur en grove poriën
- Algemene huidveroudering en een vale, slappe en futloze huid
Hoeveel behandelingen zijn aangeraden?


Afhankelijk van het probleem, uw leeftijd en het gewenste resultaat raden we een kuur van 6 tot 8 behandelingen aan. Na 1 behandeling ziet u resultaat, hoe vaker u herhaald, hoe mooier het resultaat. Na een kuurvorm raden we aan de behandeling 1 x per maand te herhalen.
Wanneer mag ik GEEN behandeling?


Bij Actieve acne, koortslip, huidirritatie, huidkanker, huidziektes in het gelaat, zonverbranding, psoriasis in het gelaat, ernsitge vorm van rosacea, en vitamine A medicatie (roaccutane).

Naaldloze Mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie


Dankzij naaldloze mesotherapie kunnen we vitamine, peptide en hyaluronzuur diep in de huid brengen. Zo kunnen we huidproblemen en huidveroudering oplossen, al na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar.
Wat doet Naaldloze Mesotherapie?


Voor de behandeling gaan we met de huidscan de huid bekijken, zo kunnen we de juiste serumcocktail op maat bepalen. We starten de behandeling met een fruitzuurpeeling of microdermabrasie (indien u deze bijboekt), zodat de huidcellenlaag verwijderd is en de huid klaar is om werkstoffen tot diep in de huid op te nemen. Het handvat dat u vasthoudt is de tegenpool van het apparaat dat over uw huid gehaald wordt, deze zorgt ervoor dat het magnetisch veld gesloten wordt. Dankzij de 5000 pulsen per 3 seconden die op de huid worden aangebracht, ontstaan er micro-kanaaltjes in de huid die zichzelf na een milliseconde weer sluiten (elektropatie). Hierdoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen in de huid worden aangebracht. De behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk, u voelt een zachte tinteling. Na de behandeling wordt er een kalmerend masker aangebracht. Tijdens de behandeling behandelen we het gelaat en de hals. De decolleté kan u bijboeken, indien u dit wenst.
Wat kunnen we behandelen?


- Acne, littekens, couperose, rosacea, pigmentatie, droge huid, gedehydrateerde huid
- Fijne en grove rimpels, onzuivere huid, vette huid, pigmentatie
- Algemene huidveroudering en verslapping, een vale en futloze huid
Hoeveel behandelingen zijn aangeraden?


Na 1 behandeling ziet u onmiddellijk resultaat! Afhankelijk van het probleem, uw leeftijd en het gewenste resultaat raden we een kuur aan (4 x 1 keer per week, 1 x na 14 dagen en 1 x na 4 weken). Daarna raden we aan de behandeling 1 x per 4 - 6 weken te herhalen.
Wanneer mag ik GEEN behandeling?


Omwille van het magnetische veld mag u geen pacemaker, stalen platen of bouten onderhuids hebben. Verder heeft deze behandeling amper of geen contra-indicaties, waardoor bijna iedereen hiervan kan genieten.

Hydro Facial

Hydrofacial


Dé hype van het moment is toch wel de hydrofacial.
De huid wordt op 2 manieren diep gereinigd: Enzymatische peeling, gevolgd door een microdermabrasie. Eens de huid diep gereinigd is gaan we hydraterende serums diep in de huid brengen dmv de naaldloze messotherapie.