Maak Een Afspraak Online

Nazorg Instructies

Algemeen


Raak het behandelde gebied zo min mogelijk aan met de handen
Was de huid rondom het behandelde gebied twee maal per dag met een milde niet geparfumeerde zeep totdat de tatoeage-wond geheel genezen is. De wond zelf moet gedurende 5 dagen geheel droog blijven voor een optimaal resultaat.
Gebruik geen enkele vorm van cosmetica op de wond
Dep de wond na het wassen met een schone handdoek of een tissue voorzichtig droog
Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon® of Betadine® op de wond
Draag geen pleisters of verband over de tatoeage-wond
Draag nooit strakke of vuile kleding op de tatoeage-wond
Vermijd tijdens het genezingsproces van 14 dagen contact met water (chloor-zwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad
Stel de behandelde zone niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met uv-block)
Gebruik ook na de genezingstijd op de behandelde zone altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen
Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts
Nazorg Wenkbrauwen


Direct na de behandeling kunnen de wenkbrauwen er wat gezwollen uitzien, dit trekt binnen een paar
uur vanzelf weg.
De wenkbrauwen lijken heel donker van kleur. Schrik hier niet van, na een week wordt dit tot 50% minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen. U mag eventuele korstjes nooit afkrabben! Doet u dit wel dan werkt dit nadelig voor het
genezingsproces! U trekt hiermee het pigment uit de huid en maakt het wondje weer open waardoor er minder pigment in de huid blijft zitten en de kans op infecties en littekenvorming vergroot. Ongeveer 45 minuten na de behandeling dep de wenkbrauwen met een tissue om te controleren of er wondvocht uit de wenkbrauw komt.
Komt er vocht uit blijf deppen zolang er wondvocht uit de wenkbrauw komt (dit om kostvorming te voorkomen). Raak de wenkbrauwen niet of zo min mogelijk aan met uw vingers! U dient de wenkbrauwen goed in te smeren voor het mooiste resultaat. Probeer tijdens het douchen de wenkbrauwen niet nat te laten worden, zijn deze wel nat geworden dep ze dan droog met een tissue of propere handdoek, niet wrijven! Vermijdt contact met water zeker de eerste 48 uur. Niet in de sauna of zwembad. Voorzichtig met sporten (niet teveel zweten op het gezicht). Vermijd gebruik maken van make-up rond de wenkbrauwen. Wilt u de wenkbrauwen toch een beetje camoufleren maak dan gebruik van een mineraal gezichtspoeder. Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen t.p.v. de wenkbrauwen. De eerste 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen. Geen korstjes afkrabben. Geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats. Geen chemische peeling gedurende 6 maanden toepassen.
Nazorg Ogen


Direct na de behandeling kunnen de ogen er gezwollen uitzien, dit houdt 2-3 dagen aan. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen. U mag eventuele korstjes nooit afkrabben!!! Doet u dit wel werkt dit nadelig voor het genezingsproces u trekt hiermee het pigment uit de huid en maakt het wondje weer open waardoor er minder pigment in de huid blijft zitten en de kans op infecties en littekenvorming vergroot.
Bij ontsteking of extreme zwelling raadpleeg altijd een arts.
Nazorg gedurende 5 tot 10 dagen.
Raak de eyeliner niet of zo min mogelijk met uw vingers aan!
Het mooiste resultaat bekomt u door de eyeliner goed vet te houden met een aanpaste crème.
Probeer tijdens het douchen de ogen niet nat te laten worden, gebeurt dit wel dep het dan droog met een tissue of propere handdoek, niet wrijven!
Vermijdt contact met water zeker de eerste 48 uur.
Niet in de sauna of zwembad.
Voorzichtig met sporten (niet teveel zweten op het gezicht).
Liever geen gebruik maken van make-up op de ogen, zeker geen mascara.
Wilt u de oogleden toch een beetje camoufleren maak dan gebruik van een mineraal gezichtspoeder.
Reinig uw ogen voorzichtig met een wattenstaafje geabsorbeerd met lauw water, niet ter plaatse van de eyeliner, niet wrijven en niet tijdens de eerste 48 uur!
Maak zeker geen gebruik van reinigingsmiddelen ter plaatse van de eyeliner.
De eerste 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen.
Geen korstjes afkrabben, i.v.m. ontstekingen en het lostrekken van het pigment.
Geen chemische peeling gedurende 6 maanden toepassen t.p.v de ogen.

© 2020 - BTW BE 0694.705.882

BEL 206 2440 Geel

0483 60 49 36

  • Facebook
  • Instagram