Over Ons

Lyssa Goovaerts is de drijvende kracht achter No.Belle. Het beautysalon is vernoemd naar haar prachtig zoontje Nobel. Al meer dan 8 jaar heeft ze ervaring in de beauty sector. 
'Wat begon als een uit-de-hand-gelopen hobby werd al snel mijn grootste passie. Jarenlang deed ik niets anders dan het plaatsen van gelnagels en wimperextensions. Dit was altijd mijn droom! Ik volgde tal van opleidingen om steeds up to date te blijven van de nieuwste technieken.
Mijn krachten? Ik ben zeer creatief, perfectionistisch en heb een oog voor detail!
 
Sinds enkele jaren ben ik ook mijn hart verloren aan micropigmentatie. Mijn passie voor semi permanente make-up is wat mij elke dag drijft. Het perfectioneren van de natuurlijke schoonheid, daar doe ik het voor. Ik wil vrouwen zich beter doen voelen over zichzelf. Mijn streefdoel is om elke vrouw die bij ons langskwam, stralend naar buiten te laten gaan! Ben jij de volgende? '
 
Nadia, onze huidexpert is gespecialiseerd in de allernieuwste technieken voor huidverbetering en huidverjonging. Ze is een warme, lieve en sympathieke beauty styliste die jou met een glimlach ontvangt. Haar sprankelende persoonlijkheid maakt elke sessie weer top! 

© 2020 - BTW BE 0694.705.882

BEL 206

 

2440 GEEL

  • Facebook
  • Instagram

0483 60 49 36