top of page
What Does Body Positivity Mean in 2022_.jpg

Litteken camouflage

Littekens zijn soms erg opvallend en velen storen zich aan deze oneffenheden in de huid. Met permanente make-up zijn er mogelijkheden om littekens zichtbaar te verminderen of te camoufleren. No.Belle is gespecialiseerd in het zorgvuldig camoufleren van littekens. Dankzij deze techniek kun jij weer zelfverzekerd en met een stralende huid door het leven!

Wat voor littekens kunnen we camoufleren?

Litteken camouflage met permanente make-up kan worden toegepast op littekens van bijvoorbeeld een operatie, een ongeluk of een huidziekte. Ook striemen en ouderdomsvlekken zijn op deze manier te behandelen. Op die manier hoef je ze niet elke dag zelf te bedekken met make-up. De littekens worden zo gecamoufleerd dat ze nauwelijks nog zichtbaar zijn en dus weer op jouw oorspronkelijke, onbeschadigde lijken. Het originele litteken blijft weliswaar aanwezig maar door de juiste kleur pigmentatie te gebruiken, valt ze minder op. Helaas zijn niet alle littekens geschikt voor camouflage met permanente make-up. Het litteken moet goed genezen zijn.

Een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling is noodzakelijk om te bepalen of het littekenweefsel geschikt is voor medische camouflage, om de kleuren te bepalen, te testen en u alle nodig informatie te verstrekken voorafgaand aan uw behandeling. Na afloop kan een indicatie gegeven worden van het te verwachten aantal sessies die in totaal nodig zullen zijn om tot een goed eindresultaat te komen, alsook de totaalprijs. 

bottom of page