Maak Een Afspraak Online

Ombre - Powderbrows

Bij semi-permanente make-up (spmu) wordt er met een naaldje pigment in je huid aangebracht. Het is semi-permanent, dit wilt zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt.
 
We plaatsen het pigment in de bovenste huidlaag, anders dan bij tattoo's en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf continue, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment, wat er dus voor zorgt dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. We gebruiken enkel hoog kwalitatieve producten en de nieuwste technieken. Onderstaande technieken gebruiken we tijdens de behandelingen.
Ombre brows
Bij de ombre brow schaduwen we de aanzet zachtjes in en zorgen we voor een
donkerder staartje door dit donkerder in te schaduwen. De ombre brow is een techniek die voor iedereen geschikt is! Het is een zachte schaduw en geeft een zeer natuurlijk resultaat. Indien je al pmu hebt en de voorkanten zijn nog intens, dan kunnen we geen ombré plaatsen en zullen we eerder opteren voor een powderbrow.
Powderbrows
Om een powderbrow te bekomen wordt de volledige wenkbrauw ingeschaduwd, van aanzet tot staartje. Dit wordt nog steeds op een natuurlijke manier gedaan. De powderbrow is eerder intens omdat de volledige wenkbrauw wordt ingeschaduwd.  Dit geeft een echte make-up look.
Combo brows

Bij de combinatietechniek worden er in de aanzet haistrokes geplaatst en het staartje wordt donkerder ingeschaduwd. Deze kan op tal van mogelijkheden geplaatst worden, we kunnen enkel hairstrokes vooraan plaatsen of door de gehele wenkbrauw met schaduw tussen.

De combinatie techniek kan enkel geplaatst worden op huiden waar nog geen pmu op geplaatst is. Voor vette huiden of huiden die beschadigd zijn door de zon zal de artist opteren voor een ombré brow.

Goed om te weten...

- De kleur wordt nog 50% / 60% lichter na genezing.

- Het resultaat blijft twee tot drie jaar.

- We meten en tekenen alles nauwkeurig af om zo symmetrisch mogelijk te werken.

- Wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweeling!
- De kleur wordt aangepast aan jouw haarkleur en huidtype.

- De behandeling is volledig pijnloos!

- Geschikt voor ieder huidtype.

© 2020 - BTW BE 0694.705.882

BEL 206

 

2440 GEEL

  • Facebook
  • Instagram

0483 60 49 36