top of page
242502005_10228082257588556_7150561002973455139_n.jpg

Maak Een Afspraak Online

Ombre - Powderbrows

Bij semi-permanente make-up (spmu) wordt er met een naaldje pigment in je huid aangebracht. Het is semi-permanent, dit wilt zeggen dat het na verloop van tijd verdwijnt.
 
We plaatsen het pigment in de bovenste huidlaag, anders dan bij tattoo's en permanente make-up. Deze huidlaag vernieuwt zichzelf continue, dus er komt steeds een nieuwe huidlaag over het pigment, wat er dus voor zorgt dat het pigment na verloop van tijd zal vervagen. We gebruiken enkel hoog kwalitatieve producten en de nieuwste technieken. Onderstaande technieken gebruiken we tijdens de behandelingen.
Ombre brows
Klassieke ombre brows look: een make-up effect dat lijk alsof je je wenkbrauwen zelf mooi hebt geaccentueert met poeder/pencil. Echter hoef je na deze behandeling dit nu niet meer dagelijks zelf te tekenen! De intensiteit van de kleur en ‘strakheid’ wordt aangepast naar je wensen voor het resultaat: het kan naturel maar ook bold en donkerder. De look is altijd clean en strakker afgewerkt. De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren! 

Resultaten blijven gemiddeld 1,5 - 2 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.

Powderbrows
Om een powderbrow te bekomen wordt de volledige wenkbrauw ingeschaduwd, van aanzet tot staartje. De powderbrow is eerder intens omdat de volledige wenkbrauw wordt ingeschaduwd. Dit geeft een echte make-up look en is dan ook het mooiste bij dames met iets vollere wenkbrauwen. Resultaten blijven gemiddeld 1,5 - 2 jaar , en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.
(Soft) Airy brows

De NO.1 techniek van dit moment. Zo natuurlijk waren ombre powder brows nog nooit! 
Door een geheel nieuwe behandeltechniek, met de nieuwste apparatuur en cartridges, wordt de kleur heel zacht in de huid GEBLEND! Perfecte techniek indien je wilt dat je  brows 24/7 on fleek zijn, perfecte vorm krijgen afgestemd op jouw gelaat en je van ultra natuurlijke resultaten houdt zonder lijnen, randen of zichtbaar (nep) tattoo effect! Deze techniek geneest zo natuurlijk dat het ontraceerbaar is en geeft de meest natuurlijke kleureffecten! Resultaten blijven gemiddeld 1 jaar, en dan is het aanbevolen een (mini) touch-up behandeling te laten doen.

wenkbrauw Plukken
Goed om te weten...

Het resultaat blijft 1-2  jaar.

We meten en tekenen alles zeer nauwkeurig om zo symmetrisch mogelijk te werken.

Wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweeling!
De kleur wordt aangepast aan jouw haarkleur en huidtype.

De behandeling is volledig pijnloos!

Geschikt voor ieder huidtype.

Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Na de eerste sessie vervaagd de kleur tot 70%. Na een bijwerking is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na een bijwerking. Hierdoor is de bijwerking noodzakelijk en verlengt dit de houdbaarheid van de behandeling. 

Hoe verloopt het genezingsproces?
Dag 1-3: zeer donker.

Dag 4-10: barsten en plekken.

Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien.

Dag 29-35: licht kleur te zien.

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

​Eerste sessie 30% zichtbaar.

Na bijwerking 70% zichtbaar.

Hoelang gaat de behandeling mee?

Zeer vette huid: Tot 6 maanden.

Vette tot normale huid: 6-14 maanden.

Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden.

Vanaf 24 maanden geldt de volle prijs.*Indien men een zeer vette huid heeft, snel/veel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit pmu heeft gehad of de wenkbrauwen laat laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon. 

bottom of page